Determinanty działalności innowacyjnej przedsiębiorstw branży cukierniczej w Polsce

Kategoria: Ekonomia, Finanse, Zarządzanie

Autorzy: Kinga Karpińska

Rok wydania: 2020

Numer ISBN: 978-83-7431-628-6

Liczba stron: 204

Format: B5

Waga: 400 g

Wyświetlenia: 688

Cena:
26,00 zł
Dodaj do schowka

Opis książki

Większość opracowań dotyczących branży cukierniczej skupia swoją uwagę zarówno na podmiotach zagranicznych, jak i krajowych. W opinii autora istnieje zatem luka w badaniach dotyczących problematyki innowacyjności polskich przedsiębiorstw branży cukierniczej. Brakuje przede wszystkim szerszej identyfikacji i oceny poszczególnych czynników wpływających na wzrost innowacyjności tych podmiotów w stosunku do konkurencji zagranicznej.

Recenzje i opinie

Dodaj opinię/recenzję

Ta pozycja nie zawiera żadnych recenzji.
Zapraszamy do dodania pierwszej.